Galvenā izvēlne
|
|
|
|
|
|
|
Lietotāja info
|
|
 Esi sveicināts, Anonīms
Reģistrētie lietotāji:
Jaunākais: liga
Šodien reģistrējās: 0
Vakar reģistrējās: 0
Kopumā: 1824
Cilvēki tiešsaistē:
Reģistrētie lietotāji: 0
Apmeklētāji: 14
Boti: 2
Personāls: 0
Personāls tiešsaistē:
Personāla tiešsaistē šobrīd nav! |
|
|
|
|
Mēs atbalstām
|
|
|
|
|
|
|
RSS
|
|
Ieraksti latviski
Ieraksti angliski
Visi ieraksti
|
|
|
|
|
|
Ka jums pietrūkst Linux'ā?
Lapa 1, 2, 3, 4, 5, 6 nākošā »
| Autors |
Ziņojums |
orvils
Administrators

Forumā kopš: Aug 22, 2005
Ziņojumi: 232
Pilsēta: Rīga
|
Iesūtīts: Otr Okt 18, 2005 12:08 pm Ziņojuma temats: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Gribētos apkopot informāciju, par to, kā cilvēkiem pietrūksts Linux'ā vai jebkurā citā atvērtā pirmkoda vidē vai programmā.
Iespējams, tas kā jums trūkst tomēr kaut kur ir atrodams, bet to ka nav pavisam kads varētu uztaisīt...
|
|
| Uz augšu |
|
 |
GuliverConnect
Viesis

|
Iesūtīts: Ses Okt 22, 2005 11:36 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Sveiki, Esmu Pazudis Tulkojum'ā. Migr'ēju Jau 2 gadus. Nevaru to izdar'īt piln'īb'ā man uztic'ēto pien'ākumu d'ē'ļ. Katru dienu sastopos ar jaun'ām k'ļ'ūd'ām un probl'ēm'ām, k'ā d'ē'ļ k'ļ'ūstu nervozs. Es saprotu Atv'ērt'ā korda priek'šroc'ības un sekoju l'īdzi visam jaunajam pasaul'ē. Man ir divas lietas, kas 'ļoti pietr'ūkst iek'š linux:
1. Produkts, kas l'īdz'īgs Macromedia Fireworks, nav alternat'īvu produktu iek'š linux. iZm'ē'ģjin'āti ir visi. Starpcitu ja jaut'ājam Googlei, tad saskaramies ar to pa'šu, neviens nav izveidojis l'īdz'īgu produktu Linux Vid'ē.
2. Flash anim'ācijas Redaktors.
Nu tas t'ā. Protams ar'ī 'šodien esmu sask'āries ar probl'ēmu iek'š Opera p'ārl'ūka , k'ā redzat tekst'ā prims garumz'ī,'ēm sprauzhas komats  Mekl'ējam risin'ājumu.
|
|
| Uz augšu |
|
 |
swami
Jauniņais

Forumā kopš: Okt 20, 2005
Ziņojumi: 364
|
Iesūtīts: Tre Okt 26, 2005 8:44 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
flash animācijas rediģēšanai top projekts f4l, jeb flash for linux - pagaidām nestabils: f4l.sourceforge.net/
|
|
| Uz augšu |
|
 |
pms
Viesis

|
Iesūtīts: Tre Nov 02, 2005 3:08 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Microsoft Visio analogs.
Cakewalk sonar analogs.
Cooledit analogs.
un vēl dažādi sīkumi
|
|
| Uz augšu |
|
 |
baltais_suns
Viesis

|
Iesūtīts: Svē Nov 06, 2005 11:16 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
klau labie cilveeki, bet ziniet kas truukst mdsl lietotaajiem.... nu juus jau zinaat automatizeets ielogoshnaas skripts...
|
|
| Uz augšu |
|
 |
virtuall
Jauniņais

Forumā kopš: Okt 23, 2005
Ziņojumi: 16
Pilsēta: Rīga
|
Iesūtīts: Svē Nov 06, 2005 5:01 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Nu tāpēc es jau arī pārgāju, ka nekā netrūkst
Bet ja nopietni, tad Flash. Bet Macromedia arī paši itkā esot apsoijuši uztaisīt Linux versiju.
|
|
| Uz augšu |
|
 |
rengens
Jauniņais

Forumā kopš: Nov 21, 2005
Ziņojumi: 14
Pilsēta: Zellu 8
|
Iesūtīts: Pie Dec 02, 2005 11:30 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Leenaam paareju un skatos..
shobriid pilniigs video atbalsts - lietoju vesu.
neatbalsta arii integreeto tiikla karti, bet linux deelj pacentos, ieliku citu..
pietruuxt aatrdarbiibas, bet ticu, ka pats neesmu kaartiigi visu sakonfigureejis...
Pietruuxt informaacijas, bet te jaasaka paldies jums visiem, ka esat - beidzot IR iespeeja linuxu apguut... Kolosaals portaals jums ir sanaacis:)
_________________ _____________
rengens |
|
| Uz augšu |
|
 |
Tējkanna
Jauniņais

Forumā kopš: Dec 01, 2005
Ziņojumi: 5
|
Iesūtīts: Pir Dec 05, 2005 9:11 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Jā, MS Visio aizvietotājs trūkst.
Nav gan vēl mēģināts ArgoUML, tieši uml shēmām, jo tam vajag Java, kuru slinkums  pieinstllēt.
Un tas skripts Apollo lietotājiem - to jau pats var uzrakstīt
+ Operas garumzīmju un apostrofu problēma man arī ir . Tāpēc Operu nelietoju 
|
|
| Uz augšu |
|
 |
mefisto
Zinātājs

Forumā kopš: Aug 28, 2005
Ziņojumi: 722
Pilsēta: Zeļļu ielas leknās pļavas
|
Iesūtīts: Otr Dec 06, 2005 2:48 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Kas trūkst .. hmm .. integrētas izejas koda kompilācijas shēma s, daudziem nav paku instalēanas sistēma.
A runājot par video karti .. neticu .. kautkādi draiveri noteikti ir.
|
|
| Uz augšu |
|
 |
progmars
Jauniņais

Forumā kopš: Nov 14, 2005
Ziņojumi: 21
|
Iesūtīts: Otr Dec 06, 2005 10:55 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
P.S. Zinu, ka ir nVidia Geforce un ATI draiveri - pilnīgi oficiāli no ražotāju puses. Un lielākai daļai vidusmēra cilvēku (arī man) ar to pieteik. pagaidām...
|
|
| Uz augšu |
|
 |
rengens
Jauniņais

Forumā kopš: Nov 21, 2005
Ziņojumi: 14
Pilsēta: Zellu 8
|
Iesūtīts: Pie Dec 09, 2005 8:27 am Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
 tas laikam cits topics (http://linux.edu.lv/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42), vienalga paldies...
pietruuxt informaacijas - tehniskais helps... sho to labu gan var uzzinaat no www.ubuntuforums.org... bet paarsvaraa tur sarunas notiek pilniigi citaa liimenii.. (manas smadzenes nespeej iebraukt...)
_________________ _____________
rengens |
|
| Uz augšu |
|
 |
Lockout
Jauniņais

Forumā kopš: Dec 09, 2005
Ziņojumi: 12
|
Iesūtīts: Pie Dec 09, 2005 3:43 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
FP! 
Manaa darbaa GNU/Linux videes veel nereizi nekas nav pietruucis.
Sisteemai naakas paciest ljoti daudz, jo straadaaju uz IT peetnieciskajiem projektiem. Ja kaut kas pietruuks gcc vienmeer nokompilees manu source  Linux ir teicama sisteema!
Ja kautkas tieshaam pietruukst, tad taa ir dazhu detalju saderiiba ar MS Windows, kuru lieto vairums lietotaaju.
Lielaako dalju pavadu forumaa LQ, bet ceru atrast arii kaadu labu Latvieshu Linux forumu.

|
|
| Uz augšu |
|
 |
kl@inbox.lv
Viesis

|
|
| Uz augšu |
|
 |
kl@inbox.lv
Viesis

|
Iesūtīts: Pie Dec 30, 2005 1:17 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
ok, atradu.
>setxkbmap lv
LV garumzīmes ir ar ALT taustiņu.
pietrūkst - ērtas help sistēmas, jo opensource nav vienkārša vide un lai to sāktu lietot normāli lietotāji, tai vismaz jāizskatās ērtai. normāls lietotājs kkādu sīkumu dēļ nesāks meklēt forumus un kko instalēt, kompilēt etc. Nav iespējams uzstādīt, piemēram display refresh rate uz 100 Hz, nav pat padomāts par tādu iespēju.
---
nothing IS perfect... opensource IS NOT nothing.
|
|
| Uz augšu |
|
 |
Niks
Uz laiku bloķēts

Forumā kopš: Nov 23, 2005
Ziņojumi: 1635
|
Iesūtīts: Pie Dec 30, 2005 4:17 pm Ziņojuma temats: Re: Ka jums pietrūkst Linux'ā? |
|
Diakritiskās zīmes ar apostrofu, turklāt tas nav jātur visu laiku nospiests kā Alt, pietiek to tikai nospiest kā uz Windows.
P.S. Vienīgā problēma, kas man traucē uzlikt VSync savam monim uz 100 Hz, ir tas, ka jams nevelk vairāk par 85 Hz, bet tavā gadījumā, manuprāt, vainīgs būs tavu roku lenķis.
|
|
| Uz augšu |
|
 |
|
|
Jus nevarat veidot jaunas tēmas Jus nevarat atbildēt uz ziņojumiem Jus nevarat labot savus ziņojumus Jus nevarat dzēst savus ziņojumus Jus nevarat balsot aptaujās
|
| | | | |
|